МАРКЕТИНГ: Маркетинг во време на covid-19 со Дарјан Раденковиќ – s03e04 2021Вчера вечер, нешто повеќе од еден саат, ние двајца со помош на 60-тина онлајн слушатели и коментатори (студенти на академијата за дигитален …

Поставьте оценку!
[Всего: 0 Рейтинг: 0]
Вы можете оставить свой отзыв:

Написать отзыв